dijous, 29 de maig de 2014

Coulis

Hola lectors!
Estic segura, seguríssima, de que més d'un cop us ha passat que heu fet un pastís i, mentre us el menjàveu, heu pensat "Doncs estaria més bo si l'acompanyés amb alguna crema, però... amb quina?" Aquí està la solució! Podeu fer un Coulis, que és molt fàcil i ràpid de fer. A més a més, serveix per a acompanyar moltes coses, com pastissos, pa de pessics, gelats, galetes, Coulants... i, per als qui els hi agradi molt el dolç, poden menjar-se'l sol.
Us agrada la idea? Si és així, aquí teniu la recepta d'un Coulis:

Necessitem:

-Sucre.
-Fruita.

Com fer-ho:

Abans que tot, vull que sapigueu una norma molt impotant per a fer un Coulis: 1 kg de sucre x 1 kg de fruita. És a dir, que si posem, per exemple, 200g. de sucre, hem de posar el mateix pes en fruita.
I ara que això ja està clar, expliquem com fer-ho:
Barrejem el sucre i la fruita (previament tallada a trossos) dins d'una cassola deixant que el sucre es fongui a foc molt lent. Quan ja no es veuen els trossos de fruita, ho retirem del foc. Evidentment, si comença a olorar a cremat ho traiem abans, ja que el sucre cremat no sap molt bé, que diguem. Us ha de quedar una textura homogènia, semblant a la de una melmelada.
És necessari que la fruita per a fer el Coulis sigui del tipus de fruits vermells o tipus mango. Si no sabeu de què fer-lo, podeu agafar idees mirant l'enllaç del meu post anterior.
I aquí acaba la recepta de com fer un Coulis Made in Home!Imatge d'un Coulis de fuits vermells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

[COCO TEEN BLOG]